Буковинця підозрюють у викраденні автомобіля в односельця: що йому загрожує (Фото)

Буковинця підозрюють у викраденні автомобіля в односельця: що йому загрожує

На Буковині 21-річного жителя Красноїльська підозрюють у викраденні автомобіля, що належав односельцю. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Зазначається, що до поліції звернулася 53-річна жителька Чернівецького району та повідомила, що невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ-2106», який був припаркований біля її домогосподарства.

У результаті розшукових заходів правоохоронці встановили особу фігуранта. Ним виявився місцевий житель, який скористався відсутністю господаря автомобіля, розбив скло водійських дверцят, проник до салону та за допомогою ключів, які були в транспортному засобі, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив Красноїльськом та залишив транспортний засіб у селі Стара Красношора.

Відтак, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Новини України