Лежав на підлозі і не дихав: у Тернополі до смерті побили чоловіка (Фото)

Лежав на підлозі і не дихав: у Тернополі до смерті побили чоловіка

«На підлозі в кімнаті лежить мій знайомий та не подає ознак життя», – повідомлення такого змісту 1 травня надійшло на спецлінію «102» від тернополянки.

На місце події виїжджали правоохоронці та бригада екстреної медичної допомоги. Проте медики констатували лише смерть потерпілого.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Заявниця повідомила, що загиблий – це її співмешканець, який мав проблеми зі здоров’ям. Бездиханне тіло чоловіка оглянув експерт і виявив на обличчі садна, які при першочерговому обстеженні не вказували на насильницьку смерть.

І лише після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті численних травм голови, які при поверхневому огляді помітити було складно.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що ще 30 квітня у квартирі, де мешкав загиблий із жінкою, до них в гості прийшов товариш.

Вони розпивали спиртні напої й у ході застілля між чоловіками виник конфлікт. Гість кілька разів вдарив господаря квартири по голові, а після цього він разом з подругою потерпілого залишили квартиру, – йдеться в повідомленні.

Наступного дня жінка повернулася додому і виявила на підлозі свого співмешканця.

Працівники кримінальної поліції встановили особу підозрюваного. Це 36-річний тернополянин. Чоловік у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Новини України