На Львівщині правоохоронці викрили торговця зброєю та боєприпасами (Фото)

На Львівщині правоохоронці викрили торговця зброєю та боєприпасами

5 червня під час санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного було виявлено та вилучено 5 одиниць автоматичної зброї, гранатомет, протипіхотну міну, гранату, а також близько 25 тисяч патронів різного калібру. 

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області.

Незаконну діяльність мешканця одного з сіл Львівського району віком 32 роки, за результатами відпрацювання оперативної інформації, задокументували слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з Головним управлінням внутрішньої безпеки СБУ, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів. 

Також вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Новини України