Офіційно стартував: Закарпаття сьогодні проводить I міжнародний конгрес Координаційної платформи «ВзаємоДія»

Офіційно стартував: Закарпаття сьогодні проводить I міжнародний конгрес Координаційної платформи «ВзаємоДія»

У ректораті Ужгородського національного університету - близько 100 громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських рухів, органів державної влади, дипломатичних інституцій та інших державних та недержавних представництв у сфері гуманітарних місій, розбудови громадянського суспільства, розвитку інтеграційних процесів, які наближають Україну до членства в Європейському Союзі та в спроможностях врятувати світові демократичні цінності, безпекові можливості проти геноциду й поневолення народів світу.

Народний депутат України Михайло Лаба, який виступив ініціатором масштабного заходу і є засновником платформи з відновлення України “Взаємодія”, запевнив, що головне завдання конгресу - об'єднання та взаємодія всіх учасників-партнерів, міжнародних колег та структурування роботи заради спільної мети - перемоги України. Він запевнив, що гуманітарна допомога потребує прозорості і максимальної адресності для виявлення чітких потреб, запитів і реалізації.

 

Серед запрошених гостей представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства соціальної політики України, оборони України, Надзвичайні і Повноважні Посли та Консули. 

Пряма трансляція за цим посиланням: 

Очікуваний результат конгресу – синергія ВзаємоДії, зміцнення стосунків між організаціями, обмін досвідом та спроможностями, можливість розширення інституційної залученості, виразивши наміри про готовності взаємодії шляхом підписання меморандуму про «ВзаємоДію».

 

Новини України