Рейдерське захоплення волонтерського хабу на Закарпатті: нардеп Василь Петьовка причетний до гучної справи

Рейдерське захоплення волонтерського хабу на Закарпатті: нардеп Василь Петьовка причетний до гучної справи

У Мукачеві сьогодні кілька десятків правоохоронців відповідальний охоронець пан Євген до кінця відстоював свою територію у Мукачеві – потужний хаб для переселенців, де вони активно отримували всі види допомоги. 

Варто відзначити, що ситуація тягнеться з 2020 року, коли депутат Закарпатської облради Олександр Кеменяш пообіцяв надати кредит у розмірі 500 тисяч доларів для запуску комплексу «Венеція». Гроші мав виділити нардеп Василь Петьовка. Але за словами власника хабу «Венеція» Андрія Афанасьєва, вони зіграли «театр». Коли пан Афанасьєв із братом переоформили основну частину корпоративних прав на О.Кеменяша, В. Петьовка відмовився давати свої 50 процентів від загальної суми. Тож один  почав «звалювати цей тягар» на іншого. У підсумку ні грошей, ні тепер вільного користування приміщенням власник хабу «Венеція» не має.  

Адвокат волонтерського хабу Олександр Семанцо відступати не збирається, запевняє, що прокуратурі Закарпаття відкрито кримінальне провадження за ст. 190 частиною 4 ККУ  - шахрайство у великих розмірах. Тож розбиратиметься у цій справі до кінця

Новини України