Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики (Фото)

Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики

Молодики збували заборонені речовини, шляхом "закладок". Їх викрили правоохоронці та затримали в процесуальному порядку.

12 червня під час патрулювання в с. Вовчинець, Івано-Франківської територіальної громади, поліцейські виявили двох молодиків, які поводились підозріло. Під час поверхневої перевірки патрульні спільно з поліцейським офіцером громади виявили в нагрудних сумках фігурантів численні згортки із невідомою рослинною речовиною, зовні схожою на марихуану.

На місце патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського РУП. Загалом поліцейські виявили в обох зловмисників 190 згортків із забороненою речовиною. Їх зловмисники зберігали з метою збуту. В мобільних телефонах фігурантів правоохоронці виявили Телеграм-бот, в якому були зафіксовані місця розташування «закладок».

Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-1Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-2Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-3Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-4Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-5Сімейний наркобізнес на Прикарпатті: рідні брати продавали наркотики Фото-6

Новини України