У Коломийському районі рятувальники деблокували постраждалу особу з понівеченого авто після ДТП (Фото)

У Коломийському районі рятувальники деблокували постраждалу особу з понівеченого авто після ДТП

Рятувальники провели деблокування постраждалої особи з понівеченого транспортного засобу та передали медикам після ДТП за участі двох легкових автомобілів у селі Гвіздець Коломийського району.

13 червня о 09:25 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі у селі Гвіздець Гвіздецької ТГ Коломийського району. 

Аварія сталася за участі двох легкових автомобілів. Прибувши на місце події, рятувальники оперативно провели деблокування постраждалої особи з понівеченого транспортного засобу. Після цього постраждалого передали медичним працівникам для надання необхідної допомоги.

Окрім деблокування, фахівці ДСНС також здійснили від’єднання клем акумуляторних батарей пошкоджених автомобілів. Ці дії були спрямовані на запобігання виникненню пожежі внаслідок пошкодження електричної системи транспортних засобів.

«Сьогодні, 13 червня рятувальники долучилися до ліквідації наслідків ДТП в Коломийському районі, під час якої, деблокували постраждалу особу з понівеченого транспортного засобу та передали медикам», – йдеться у повідомленні пресслужби.

Наразі правоохоронні органи встановлюють всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди. Детальніша інформація про стан постраждалої особи наразі не повідомляється.

Новини України