У Ямницькій громаді зіткнулися дві вантажівки: є постраждалі (Фото)

У Ямницькій громаді зіткнулися дві вантажівки: є постраждалі

У селі Майдан Ямницької територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода – зіткнулися дві вантажівки.  

10 вересня ввечері на автошляху в селі Майдан Ямницької територіальної громади трапилася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнення двох вантажних автомобілів призвело до травмування людей та значних пошкоджень транспортних засобів.

За офіційною інформацією, повідомлення про інцидент надійшло на лінію екстреної служби 101 о 21:23. Диспетчер негайно направив на місце події бригаду рятувальників.

“До місця виклику оперативно прибули рятувальники, які деблокували 2 постраждалих осіб з понівеченого транспортного засобу та передали медикам”, – повідомили у прес-службі ДСНС Івано-Франківської області.

Після звільнення постраждалих з пошкодженої техніки, рятувальники здійснили додаткові заходи безпеки. Зокрема, було проведено від’єднання клем акумуляторних батарей обох транспортних засобів. Ця процедура є стандартною в таких ситуаціях і спрямована на запобігання можливому загорянню автомобілів після аварії.

Наразі на місці дорожньо-транспортної пригоди працюють правоохоронні органи. Їхнє завдання – встановити всі обставини події, включаючи причини зіткнення та можливі фактори, що сприяли виникненню аварійної ситуації.

Всі обставини даної події встановлюють правоохоронці.

Новини України